MENIU

Carmen Dan, ieșire nervoasă în Parlament! Fostul ministru și liderul deputaților PNL, replici dure

Fostul ministru de Interne în Guvernul PSD - Carmen Dan a avut, miercuri, o ieșire nervoasă la adresa liderului deputaților PNL, Florin Roman, în timpul audierii ministrului propus la Muncă, Violeta Alexandru. Dan l-a trimis pe Roman la control.

Scandalul a început după ce ministrul Muncii a refuzat să răspundă cu DA sau NU la întrebările legate de creșterea punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie. Violeta Alexandru nu a vrut să spună DA sau NU, rezumându-se la: „Voi respecta legea”.

PSD-iștii i-au atras atenția că Parlamentul a adoptat legea dublării alocațiilor și PNL nu a respectat legea, ci a dat OUG prin care a amânat intrarea ei în vigoare. În discuție a intervenit Florin Roman, liderul deputaților PNL.

În acest context, Carmen Dan a început să vocifereze fără microfon și Florin Roman i-a dat o replică tăioasă, conform presei aflată la fața locului.

„Dle Roman, aveți o problemă? Duceți-vă și controlați-vă!”, i-a strigat Carmen Dan. „Da, am o problemă când vă văd pe dumneavoastră și pe Sindile”, a zis Roman. „Să va fi rușine!”, a replicat Carmen Dan.

„Dvs să vă fie rușine, sunteți singurul ministru care a dat ordin să fie bătuți românii”, a continuat Florin Roman.

Deputatul a spus că Dan i-a arat un semn cu degetul la cap, gest care semnifică o acuzație de boala mintală. „O sa ajungeți lângă Dragnea”, i-a mai strigat Roman lui Dan.