MENIU

Carmen Dan, concluzii la final de mandat. Şi-a prezentat demisia, dar rămâne în minister

Carmen Dan, ministrul demisionar de la Interne, şi-a făcut un bilanţ pe care l-a prezentat drept trecere în revistă. De fapt, aceasta spus că şi-a prezentat demisia, şi-a delegat atribuţiile către un chestor, dar rămâne în Minister, "alături de această echipă dedicată". 

"Pentru că nu pot să răspund fiecăruia în parte, vă spun aşa: este o trecere în revistă, sub nicio formă un bilanţ(...) O dată cu demisia, am delegat o serie de prerogative chestorului, dar eu rămân în minister, în această echipă dedicată", a spus Carmen Dan.

Pe de altă parte, aceasta nu a ezitat să îl atace pe Sorin Grindeanu: "Domnul Grindeanu şi-a facut un obicei de a urmari ce se întâmplă pe agenda publica şi sa ţina conferinte apoi incercand sa demonteze ce s-a spus. Poate nu a fost spus mai demult. Dar razboiul acesta nu e generat nici de cabinet, nici de PSD. Nu domnul Grindeanu a câştigat alegerile, nu el reprezintă PSD", a mai spus aceasta.

Reamintim că întrebat de cand s-a rupt comunicarea dintre el şi presedintele PSD, Sorin Grindeanu a precizat ca "lucrurile au venit invers, dinspre Liviu Dragnea".

"Sigur ca il respect ca presedinte inca al PSD datorita functiei pe care o ocupa si ceea ce a decurs din aceasta functie in relationarea dintre mine si domnul Liviu Dragnea in aceasta perioada datorita functiei. Nu as vrea sa intru in detalii, sunt lucruri care tin de un comportament care nu are legatura cu actul de guvernare sau nici macar cu viata interna din PSD", a completat premierul.