MENIU

Carmen Dan, către jandarmi: Aţi răspuns huiduielilor cu diplomaţie şi profesionalism

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, le-a transmis miercuri jandarmilor ca la protestele recente din tara au raspuns huiduielilor cu diplomatie si profesionalism si in schimb au primit flori de la manifestanti, scrie Agerpres.

Intr-un mesaj publicat pe Facebook si adresat la bilantul Jandarmeriei Romane pe 2016, demnitarul a precizat ca, de la preluarea mandatului, actiunile prioritare ale ministerului s-au axat pe zona de asigurare a ordinii si sigurantei publice sau a gestionarii situatiilor de urgenta cauzate de fenomenele meteorologice periculoase.

"Ati fost cea mai importanta structura a Ministerului Afacerilor Interne la recentele evenimente publice din Bucuresti si tara - prin misiunile de asigurare a ordinii publice ati fost cei care au raspuns huiduielilor cu diplomatie si profesionalism. Ati primit flori de la o multime agitata si aparent ostila. Toate acestea pentru ca, desi sunteti o structura de forta a MAI, ati stiut sa nu raspundeti cu violenta miscarilor din strada", a afirmat Carmen Dan.