MENIU

Carmen Dan, atac dur la Iohannis și Lazăr: Nu fug în munți

Carmen Dan

,,Președintele s-a antepronunțat că Jandarmeria a acționat violent, a ieșit și a acuzat public o instituție a statului, mi se pare la fel de grav'', este una dintre declarațiile făcute de ministrul de Interne, Carmen Dan, la Comisia de Apărare din Senat.

Aceasta a acuzat şi Parchetul General, despre care susţine că nu clarifică anumite aspecte. În acest context, Dan a afirmat că angajaţii din structurile MAI puşi sub aczuare în dosarul instrumentat de procurorii militari ar fi supuşi unei presiuni publice.

„Bineînţeles că procurorul general avea competenţa să poată să se sesizeze şi fără să-i solicite preşedintele României lucrul acesta. Eu m-am poziţionat şi ieri şi cred că am argumentat punctul meu de vedere pentru că, sincer, citind comunicatul Parchetului General de ieri, cred că mai degrabă se nasc întrebări decât să se clarifice lucruri aspecte. (...) Am încredere că actul de justiţie se va înfăptui şi că până la urmă adevărul se va alege ca apa de ulei”, a spus ministrul Carmen Dan.

Carmen Dan a profitat de ocazie ca să se războiască și cu Gabriela Firea.  ,,Am spus că mi s-a părut un act de responsabilitate să îmi întrerup concediul și să fiu la minister. Nu vreau să comentez afirmațiile primarului general, nu obișnuiesc să îmi atac colegii la TV, dacă cineva face acuzații, să le probeze'', a declarat Carmen Dan.

Ministrul de Interne și-a exprimat disponibilitatea de a da lexplicații cu orice ocazie, asigurând că ,, nu va fugi în munți''.

Mai multe articole despre:
violenţe munţi 10 august carmen dan