MENIU

Întrebare pentru cititori: "Câți bani a acumulat Victor Ponta în mandatele de prim-ministru?"

<p>Victor Ponta</p>

Realitatea.net încearcă să testeze opinia cititorilor cu privire la rezultatele lui Victor Ponta și ale guvernului său. Vă invităm, deci, să răspundeți la următoarea întrebare:

"Câți bani credeți că a acumulat Victor Ponta în mandatele sale de prim-ministru, și prin ce metode?"

Așteptăm răspunsurile dumneavoastră pe mail, la adresa martorocular@realitatea.net sau pe pagina de Facebook a portalului Realitatea.net, la comentarii. 

Cele mai interesante și argumentate răspunsuri vor fi selectate și mediatizate. Pentru a fi mediatizate, cei ce răspund întrebării trebuie sa își precizeze identitatea.

Am selectat câteva răspunsuri oferite de cititori și telespectatori:

Câți bani a câștigat? Cu siguranță foarte mulți si toti nemunciti, ba chiar aș spune furați. Nu a băgat mâna în buzunarul nimănui la propriu însă ne-a furat pe toti prin tot ceea ce a făcut în acest ultim an în care nimeni nu a acționat ca să fie îndepărtat de la conducerea acestei țări.
Toate contractele păguboase pt. statul roman care ajunseseră la scadență și nu au fost renegociate  sau anulate, redevențele nemodificate așa cum legea o permitea înseamnă bani care au intrat direct în buzunarul lui. Câți? Va trebui ca justiția să afle. 
Toți cei care sunt menținuți în funcții de conducere și generează pierderi directe pt. țara noastră ( șeful de la CNADNR), șeful de la ASF care ne fura cu nerușinare pe fiecare dintre noi în loc să ne apere drepturile și mulți alții sunt convinsa ca reprezintă surse directe de venit pt. acest individ. 
Părerea mea este ca în acest ultim an Ponta si-a asigurat de fapt finanțele până la sfârșitul zilelor lui- de aici și disperarea cu care s- a ținut de scaunul care a fost întotdeauna ridicol de mare pt. el.
Am urmărit ceremonia de investire de aseară a noului guvern și ca toți ceilalți dinaintea lor au jurat pe Biblie să respecte legea și să ajute la propășirea României... implicit a românilor.
Sperjurul beneficiază și el de imunitate? Nu a respectat nimic din ce a jurat iar pe acest jurământ există semnătura lui. Nici o acțiune din cele pe care le- a întreprins în acest an nu au o justificare politica deci ar putea răspunde pt ele. Sau nu???
Concluzia este ca la sfârșitul mandatelor lui atât el cât și acoliții lui au în conturile lor sume uriașe furate de la noi și nimeni nu îl întreabă nimic. De ce? Si-a "dat" demisia și gata? Să mori de râs nu alta.
Sa-i fie rușine! Păcat ca nu știe ce- i aia.

Daniela Crăciun (pe adresa martococular@realitatea.net

---------------------------

Cei mai mulți bani au venit de la CEO OLTENIA si Turceni
Alături de 'pretenii' lui
Șova,Ciurel si mulți alții
Si DNA inca doarme cu dosarele la 'mana'

Alex Aly (martococular@realitatea.net)

----------------------------

Destui cat pentru 100 de generații 

Cornelia Anca (Facebook)

-----------------------------

Este greu de cuantificat, dar putem aminti de: Afacerea Rompetrol, CFR, Vinzarea Cuprului, Hidroelectrica..colegul Borza,Contractele cu Ghita si stat si cite or mai fi..deci se aduna citeva milioane, care-l plaseza in top 300 pe o pozitie buna. Institutiile de forta ale statului pot oferi date exacte,trebuie doar sa le solicitati..asa cum prevede legea presei...Calatoria continua...

Mardare Gheorghe (Facebook)