MENIU

Bomba parţialelor - PSD a pierdut în Teleorman, în singura comună unde au avut loc alegeri

Bomba parțialelor! PSD a pierdut în Teleorman, în singura comună unde au avut loc alegeri!PSD a pierdut alegerile la Olteni! Violeta Ionescu l-a învins pe Emilian Mărcușanu, scrie Liberinteleorman.

În comuna Olteni din Teleorman au avut loc alegeri cu trei candidați. Candidatul PSD, Emil Mărcușanu, părea a fi câștigătorul sigur al scrutinului, în ciuda condamnării avute în trecut, pentru că în Teleorman, dacă te susține PSD, câștigi. De altfel, dintotdeauna s-a știut pe aceste meleaguri că dacă PSD trimite o găină în lupta electorală, găina poate începe cursurile de leadership. Ceva s-a întâmplat, însă, de data aceasta…

Și dacă PSD-ul n-ar fi susținut o campanie agresivă în această perioadă în Olteni, am fi crezut în vreun aranjament inter-partinic. Nu e, însă, cazul. Pentru că la Olteni s-a luminat drumul către cimitir în campanie (ca să vadă morții drumul către urne), s-au îmbrăcat fetițele social-democrate în Albe ca Zăpada și Cenușărese, s-a bifat prezența Vioricăi Dăncilă, a Violetei Răduț, a lui Vali Boboc, ba chiar se aude că și Dragnea a trecut pe acolo. În zadar, însă, căci de data asta la Olteni a câștigat candidata PMP-ului, Violeta Ionescu, mai scrie Liberinteleorman.

 

Mai multe articole despre:
0 alegeri PSD alegeri teleorman