MENIU

Becali, acuzat de discriminarea femeilor: "Vaai, ce frică mi-e! Nu mai pot eu de discriminarea lor!"

<p>Gigi Becali </p>

George Becali a fost reclamat pentru discriminarea femeilor. O deputata PSD a depus o sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru modul în care controversatul om de afaceri s-a referit la femeile din PSD. Fostul europarlamentar susține că nu se va prezenta la audieri pentru că el poate fi judecat doar de Dumnezeu. 

În urma acestor declarații, George Becali a fost acuzat de discriminare. Deputata PSD Aida Căruceru a depus o contestație la Consiliul Național pentru Combaterea Discrimării. 

"Eu o cunosc pe asta. Cum o cheamă? Dăncilă Viorică Dorina, prim-ministru. Femeie super extraordinară, dar cum să mă duc eu să stau în antecameră eu bărbat la o femeie? Că te ţine în antecameră la prim-ministru. Nu mă duc în viaţa mea. Ce să vorbesc eu cu  Viorica Dăncilă Măriuca? Dacă e super femeie nu înseamnă că o pui şi prim-ministru, ei nu sunt sănătoşi la cap", a comentat Becali". 

În urma acestor declarații, George Becali a fost acuzat de discriminare. Deputata PSD Aida Căruceru a depus o contestație la Consiliul Național pentru Combaterea Discrimării. 

"Femeile din politica nu sunt ceva ce trebuie stapanit asa cum s-a referit domnul Becali. Nici nu cred ca o femeie trebuie ocolita pentru functia de prim ministru doar pentru că este femeie", a spus aceasta.

"Eu nu le-am discriminat, eu am spus ce spune Hristos in Evanghelie! Nu mai pot eu de discriminarea lor. Vaai, ce frica imi e, mai cârcel, de discriminarea ta. Nici nu merg, nici nu ma intereseaza, şi nici nu bag în seama. Cine sunt ei sa ma judece ei pe mine?!", a spus Becali, pentru Realitatea Tv. 

George Becali riscă să primească fie un evertisment, fie o amendă. Cea mai mare amendă dată de CNCD este de 10.000 de lei.