MENIU

Traian Băsescu, răspuns din plen, după ce a acuzat PSD că făcea dosare: ”Ai uitat-o pe Udrea!”

Traian Băsescu a primit o replică ironică din plenul Senatului, după ce a spus că PSD stabliea, în 2004,  la sediul din Kiseleff, ce dosare se fac politicienilor. 

Astfel, în timp ce critica anumite abuzuri comise în timpul cercetării penale, făcând referire și la modul în care PSD făcea dosare, din partea grupului PSD, din Senat, s-a auzit: ”Ai uitat-o pe Udrea”. 

Anterior, Traian Băsescu a luat cuvântul și a criticat PSD, pentru faptul că în anii 2004 se decidea la sediul PSD cui se făceau dosare: ”Aș incepe salutand raportul GRECO. Este un raport care atentioneaza niste realitati, caci legile nu sunt promulgate. Remarca pentru a diminua demagogia. Se agata multi de crearea sectiie speciale. Păi dragi colegi, acesta sectie exista deja in DNA. Eu cred ca asta e un progres, ca devine mai neutră. Legile justitiei sunt din 2004. Eu cred ca este un progres fata de 2004, cand dosarele se faceau la sediul din Kiseleff sau la o vilă numită K2. Cu Nastase, Ponta, Dancu, Maior, Dragnea. Vreți să vă mai spun?!”. 

 

Mai multe articole despre:
justiţie PSD Traian Băsescu ai uitat o pe Udrea