MENIU

Băsescu lansează critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, în privința 'blatului' cu Victor Ponta

Fostul șef de stat, Traian Băsescu, critică, în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook, că, în ultimele zile, "s-a reluat jocul din campania prezidentiala 2014", în contextul în care, subliniază Băsescu, "unele lichele (...) aflate în cea mai înaltă funcţie în stat mă alocă unui blat cu Victor Ponta", referindu-se la ultimele afirmații ale președintelui Klaus Iohannis, potrivit cărora ar fi existat în campania electorală "indicii puternice" în ceea ce privește un "blat Băsescu-Ponta".

"Eu nu sunt alocabil. De cîteva zile, văd că, nici mai mult, nici mai puţin, s-a reluat jocul din campania prezidenţială 2014.

Unele lichele încărcate în trecut şi de deontologie pro-băsistă, niciodată cerută de mine, sau aflate în cea mai înaltă funcţie în stat mă alocă unui blat cu Victor Ponta şi alte lichele tradiţionale încearcă să mă aloce ca blatist cu orgoliosul, fără prea multe principii şi prea mîndru de el, intervievat în “direct” de ARD.

Dragilor, eu nu sunt alocabil nici măcar atunci cînd sunt singur. Sunt alocabil doar conştiinţei mele.
Din acest mesaj, dragi lichele, înţelegeţi şi voi ce vi se ordonă", a declarat Traian Băsescu.

 

 

 

Ce scrie Klaus Iohannis în noua sa carte despre Traian Băsescu

 
Președintele Klaus Iohannis scrie, în noua sa carte intitulată "Primul Pas", despre prima întâlnire avută cu fostul șef de stat Traian Băsescu, înainte de preluarea mandatului, dar și despre cum, în ultimele săptămâni la Cotroceni, fostul președinte vorbea obsesiv de serviciile secrete. Totodată, preşedintele relatează şi despre presupusele dosare, pe care i le-ar fi lăsat Traian Băsescu.
 

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu Victor Ponta blat Klaus Iohannis