MENIU

Băsescu, dialog năucitor cu Tăriceanu. Parlamentarii au râs minute în șir

Traian Băsescu a dat astăzi un adevărat spectacol în Parlament. A fost un meci de ping-pong cu replici acide între fostul preşedinte al României şi actualul preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tariceanu.

”În Parlament se ridică mâna, nu ca pe vapor”, i-a spus Tăriceanu lui Băsescu. Replica fostului președinte n-a întârziat să apară. ”Nu știu cum e pe vapor, dar să știți că acolo n-am întâlnit escroci”, a răspuns Băsescu.

Dialogul dintre cei doi a continuat în aceeași notă preț de câteva minute. Parlamentarii au asistat ca la spectacol, râzând și aplaudând din când în când.

"Dumneavoastră spuneți că în CSAT nu s-a aprobat niciun protocol de colaborare între SRI și DNA. Dar ați spus că sunteți cel mai bine informat om din țară. Vă întreb cum de această informație nu a ajuns la dumneavoastră? Ori erați cel mai bine informat, ori v-au tras pe sfoară", a spus Tăriceanu.

"Am fost cel mai bine informat om politic, dar n-am știut decât 10%. În condițiile astea vă dați seama cât știu cei doi președinți de Camere?!", a răspuns Băsescu.

”Fiecare cu gașca lui. Dumneavoastră cu serviciile, noi cu cetățenii”, a replicat președintele Senatului.

”Am văzut cât sunteți cu cetățenii zilele acestea, în Piața Victoriei. V-ați pitit de frică după ce vi s-au făcut publice numerele de telefon. De ce fugiți de ei? Vorbiți cu ei”, a răspuns Băsescu.

”Mă sună și noaptea”, s-a plâns Tăriceanu.

Întrebat de fostul președinte câți cetățeni care-l sună îl înjură, președintele Senatului a replicat: ”E greu să depășească numărul celor care vă înjură pe dumneavoastră”.

 

 
Mai multe articole despre:
parlament basesc tariceanu