MENIU

Băsescu, despre lupta partidelor de dreapta, pentru voturi: Ne încurcăm unii pe alţii!

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat la Realitatea Tv, în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere", că lupta pentru alegerile parlamentare este una strânsă, mai ales pentru partidele de dreapta, întrucât toate se bat pe acelaşi electorat. Astfel, acesta a spus că formaţiunea pe care o conduce, PMP, se bate cu PNL, ALDE sau USR. Băsescu a mai spus că estimează că  PMP ar putea să obţină 7-8% la alegeri. 

Băsescu a mai spus că estimează că  PMP ar putea să obţină 7-8% la alegeri şi a punctat că exclude să facă un Guvern cu PSD, dar nu exclude PNL: 

"Ne batem cu ALDE, cu PNL, cu USR.  Ne batem între noi, aşa cu cu Dreapta, este mai rebelă. Deocamdată, noi avem același dezavantaj ca la locale. Și PSD spune că nu ne vrea, și PNL spune că nu ne vrea. Mă încurcă și Tăriceanu, dar ce să-i fac, să-l dau afară?Ne incurcăm între noi, ne batem pe acelaşi electorat”, a spus Traian Băsescu "Jocuri de putere”.

Reamintim că Traian Băsescu deschide lista PMP la Senat, în timp ce Valeriu Steriu este pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaţilor.

"Mi-am depus candidatura pentru alegerile legislative din 11 decembrie. Conduc lista de la Bucureşti a Partidului Mişcarea Populară pentru Senat. Sunt convins că îmi pot servi, în continuare, ţara, punând la dispoziţia legislativului experienţa uriaşă pe care am acumulat-o ca Ministru, Primar General şi Preşedinte, şi, nu în ultimul rând, experienţa de comandant de navă, care m-a călit şi m-a făcut capabil să înfrunt orice. Eu mi-am depus candidatura, dar cei care vor decide sunt bucureştenii şi, pentru întregul PMP, românii", a scris Băsescu pe Facebook.