MENIU

Băsescu, declaraţie de ultimă oră despre reîntoarcerea în politică

Băsescu, declaraţie de ultimă oră despre reîntoarcerea în politică

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri seara, ca e o certitudine faptul ca va reveni in politica, dar ca, momentan, mai are "putina treaba", dand asigurari ca va anunta momentul cand asta se va intampla. Fara surprize, acesta a spus si carui partid i se va alatura.

"Cu certitudine voi reveni in partid, mai am putina treaba. Decizia mea de a reveni este luata", a spus Traian Basescu, la B1 TV, scrie ziare.com.

Referitor la partidul din care va face parte, PMP, care va fi in opozitie, acesta a spus: "O sa ma duc si eu acolo, vor veni si altii si o sa-l facem mai voinic. Nu va fi un partid care sa adune...".

Din punctul sau de vedere, "actuala clasa politica si-a incheiat misiunea", de fapt si-a "indeplinit-o", dupa cum a punctat el, "asa cum e ea criticabila": "A dus tara in NATO, in UE, in rest sunt detalii". Acum e randul unei noi generatii de politicieni, care sa "faca unirea cu Republica Moldova", a spus Traian Basescu, mentionand ca acesta poate fi "un obiectiv de tara, un obiectiv major".