MENIU

Aventuri periculoase cu Maria Grapini, de Ziua Naţională a Limbii Române. Ce provocare a lansat

Ziua limbii române, sărbătorită „ca la carte” de Maria Grapini! Europarlamentarul a postat, din nou, pe contul său de Facebook. În stilul caracteristic, evident. 

Pe lângă lipsa diacriticelor şi virgulele puse greşit, Maria Grapini are o exprimare demnă de orice, dar nu de limba română. „Azi, de ziua limbii române, as vrea sa decidem care este imagine castigatoare ca imagine propusa pentru a fi imaginea romaniei”, a scris europarlamentarul, pe reţeaua de socializare.

Aceasta a revenit cu alte mesaje, tot pe pagina sa de Facebook: "Am promis ca voi anunța care imagine ar putea reprezenta Romania dintre cele propuse de cei care au vrut sa intre in acest joc.Va propun trei dintre ele si va rog sa aleveți pe cea care o considerați cea mai buna!
Astept răspunsuri sau puteti propune alta imagine!
Noapte buna!"

La scurt timp, a anunţat şi imaginea câştigătoare, cea cu Brâncuşi. Cel care a propus-o a câştigat o vizită de trei zile la Parlamentul European:

"Cele mai multe voturi a primit imaginea cu Brâncuși.Nu stiu cine a propus-o! Rog sa-mi comunice cel care a facut propunerea. Premiul este o vizita de trei zile la Bruxelles-la Parlamentul european.Felicitari! Felicit pe toti care au raspuns provocării si au venit cu propuneri! O zi frumoasa!"