MENIU

AUR va depune solicitări la Parchet privind comasarea alegerilor. George Simion: Instituțiile statului să ia atitudine și să împiedice această tentativă de LOVITURĂ DE STAT

George Simion / Foto: Inquam Photos

Liderul AUR George Simion a anunțat că formațiunea politică pe care o conduce va depune o plângere la Parchet privind comasarea alegerilor. 

"O singura preocupare e pe masa de lcuru a Coalitiei: cum sa ramana la putere in mod nelegal, in mod neconstitutional. Practic se urmareste mentinerea la putere a unui partid ilegitim si neconstitutional, care nu mai are sustinere populara. Vorbim aici de un grup infractional organizat si vom depune solicitari in acest sens la Procuratura generala pentru conspiratie la incalcarea Constitutiei si pentru crearea unui grup infractional organziat, dar si pentru tainuire de informatii. 
Avem multi oameni care ne-au spus ca asupra angajatilor de la Autoritatea Electorala Permanenta, ieri, s-au facut presiuni pentru scrierea pe repede inainte a unei formule de incalcare a Constitutiei. Nu vom ingadui asa ceva.", a declarat liderul AUR, marti, într-o declaratie facuta la Parlament.

Potrivit lui George Simion, presedintele Klaus Iohannis, "care a tacut 9 ani, incearca acum sa isi salveze partidul".

"Faceti ce vreti dvs, dar nu asa, nu calcand in picioare Constitutia. Fac un apel la toate institutiile statului responsabile cu protejarea ordinii constitutionale sa ia atitudine si sa impiedice aceasta tentativa de lovitura de stat", a mai spus Simion.

Mai multe articole despre:
george simion parchet comasare alegeri aur lider aur