MENIU

Astrolog: "Isărescu, un lider carismatic! Știe să vorbească pe înțelesul oamenilor"

<p>Mugur Isărescu</p>

"Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, este un lider puternic și carismatic, care știe să vorbească pe înțelesul oamenilor". Asta consideră astrologul Cristina Demetrescu. Invitata realizatoarei Realitatea TV, Denise Rifai, Cristina Demetrescu a explicat ce le e scris în stele politicienilor români, pentru anul 2016. De asemenea, astrologul a vorbit și despre România ca stat și despre cum va arăta el anul viitor.  

"Are o compatibilitate bună cu România. Leul este o zodie foarte ambițioasă, dar și o zodie menită să conducă. Acolo unde e foarte important să fii și flexibil și o mână de fier, în anumite circumstanțe. Eu l-aș fi văzut pe domnul guvernator în a candida la președinție în 2014. E compatibil și ar fi putut să încerce mai mult. Însă, spre deosebire de alte persoane, și e de admirat, știe unde să se oprească.  Este un om venit, în primul rând, să muncească și e de apreciat mesajul dumnealui și latura de comunicare cu noi. Pentru România, o țară cu ascendentul în rac, contează ce transmiți și starea de emoție pe care o transmiți. Avem nevoie de lideri puternici, dar și carismatici. Guvernatorul Isărescu e un lider carismatic", a declarat Cristina Demetrescu, în cadrul unei "Ediții Speciale", la Realitatea TV.

În ceea ce privește România, astrologul a explicat că țara noastră "se află sub semnul vărsătorului, o țară vărsător cu ascendent în rac".

"Aceste două zodii nu sunt compatibile. Vărsătorul ar trebui să ne ajute să privim spre viitor, racul este o zodie care privește spre trecut. Deci noi așa suntem: cu un pas în viitor și doi în trecut", a adăugat Cristina Demetrescu.

Întrebată cum va arăta România ca stat în 2016, Cristina Demetrescu a detaliat:

"Este o perioadă plină de provocări, avem și un an cu două perioade de alegeri, iar în anii aceștia agitați ne concentrăm mai greu pe ceea ce este de făcut. Destinul  pentru noi toți este sub semnul fecioarei, ceea ce înseamnă destul de ne așteaptă destul de multă muncă, efort. Fecioara are și de a face cu foarte multe domenii. Axa destinului pentru România este poziționată și în zona financiară, ceea ce înseamnă că este nevoie de o iscusință deosebită pentru a atrage anumite fonduri și trebuie făcute niște reforme și schimbări, astfel încât să ne menținem la un nivel bun și să nu ne ducem în jos. Fecioara guvernează și săanătatea, acolo unde sunt lucruri care scârțâie. Nu este neeapărat o perioadă a marilor construcții, deși vorbim de investiții, autostrazi. Ar trebui să ne ocupăm de învățământ, pentru că România este o țară în care oamenii ar trebui să se regăsească în ceea ce știu să facă mai bine. Va fi un an al schimbării profunde la nivel de reparații".

 

Previziuni pentru România 2016: Ce îi așteaptă pe Klaus Iohannis și pe Dacian Cioloș în noul an

 
Mai multe articole despre:
Mugur Isărescu cristina demetrescu