MENIU

Astrolog: "Gorghiu să fie foarte atentă la comunicare în 2016. Blaga să meargă pe linia deja creată"

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat, în cadrul unei "Ediții Speciale", la Realitatea TV, ce îi așteaptă, în 2016, pe copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

"Dacă ar fi soț și soție, s-ar înțelege foarte bine astral. Amândoi au luna în pești. S-ar putea ca între dumnealor să fie o oarecare compatibilitate. Gorghiu e în semnul Fecioarei și are hartă de doctoriță. Cred că și-a greșit un pic vocația pentru că e o persoană de sacrificiu. În general, femeia cu lună în pești deține multe secrete, e periculoasă. În momentul în care îi dai să facă un lucru îl face. Te poți baza pe dumneaei. Are calități din multe puncte de vedere, dar cred că ar fi putut să facă mai mult astfel încât să nu își sacrifice viața personală. Este o perioadă pentru Fecioare nu foarte ascensională. Este un om care muncește, se sacrifică, poate muncește mai mult decât vedem noi, dar nu știu cu ce preț. Trebuie să fie foarte atentă la comunicare, că s-ar putea să provoace niște războaie", a detaliat Cristina Demetrescu. 

În ceea ce îl privește pe Vasile Blaga, astrologul a explicat: "Vasile Blaga e un leu uranian. Uranienii, în general, au misiuni colective. Are o energie, omul potrivit la locul potrivit, în anumite circumstanțe. Anul viitor - să meargă pe linia pe care a creat-o. La doamna Gorghiu chiar văd că nu ar trebui să încerce să urce".

Pe de altă parte, întrebată cum va arăta România ca stat în 2016, Cristina Demetrescu a detaliat:

"Este o perioadă plină de provocări, avem și un an cu două perioade de alegeri, iar în anii aceștia agitați ne concentrăm mai greu pe ceea ce este de făcut. Destinul  pentru noi toți este sub semnul fecioarei, ceea ce înseamnă destul de ne așteaptă destul de multă muncă, efort. Fecioara are și de a face cu foarte multe domenii. Axa destinului pentru România este poziționată și în zona financiară, ceea ce înseamnă că este nevoie de o iscusință deosebită pentru a atrage anumite fonduri și trebuie făcute niște reforme și schimbări, astfel încât să ne menținem la un nivel bun și să nu ne ducem în jos. Fecioara guvernează și sănătatea, acolo unde sunt lucruri care scârțâie. Nu este neeapărat o perioadă a marilor construcții, deși vorbim de investiții, autostrazi. Ar trebui să ne ocupăm de învățământ, pentru că România este o țară în care oamenii ar trebui să se regăsească în ceea ce știu să facă mai bine. Va fi un an al schimbării profunde la nivel de reparații".

 

Astrolog: "Isărescu, un lider carismatic! Știe să vorbească pe înțelesul oamenilor"


Ce îi rezervă astrele lui Dragnea în 2016. Astrolog: "Îi va fi foarte greu să își păstreze imaginea"

 

Astrologul Cristina Demetrescu despre Tăriceanu: "Mare atenție cu cine se asociază. Aici pierde!"





Mai multe articole despre:
Vasile Blaga astre Alina Gorghiu