MENIU

Anunţ neaşteptat făcut de politicianul care îşi căuta iubită. Ce a mărturisit Crăcea

Marius Crăcea, fost politicianul din Giurgiu care a anunţat, în timpul unei conferinţe de presă, că îşi caută iubită, a făcut o dezvăluire neaşteptată.

Invitat în platoul unei emisiuni de televiziune, Marius Crăcea a mărturisit că, în realitate, are o iubită de mai mult timp. În plus, fostul preşedintea l organizaţiei municipale a Partidului Mişcarea Populară Giurgiu a precizat că totul nu a fost decât "o strategie de imagine".

"Nu sunt în căutarea unei iubite. Am făcut asta ca să mă promovez", a explicat Crăcea. "O astfel de campanie probabil că ar fi costat foarte mult. Mă concentrez în continuare pe cariera politică şi, ce e cel mai important, am prietenă. Am avertizat-o înainte şi ştia ce urmează să fac. A fost ideea mea personală", a subliniat el.

Marius Bogdan Crăcea a anunţat, recent, într-o conferinţă de presă, că îşi caută iubită, în condiţiile în care alegerile locale se apropie şi trebuie să fie pregătit "din toate punctele de vedere". El le-a transmis femeilor "interesate" că îl pot contacta pe Facebook sau îşi pot lăsa datele de contact la sediul partidului.

Ca urmare a acestor declaraţii, politicianul a fost exclus din partid.