MENIU

Analistul Dorin Iacob, invitat la conferința Worldwide Freedom Initiative

Reputatul analist politic Dorin Iacob, realizator Realitatea Plus, este unul dintre speakerii invitați la conferința Worldwide Freedom Initiative, ce va avea loc la Paris, în prima decadă a lunii noiembrie. 

Pe data de 10 noiembrie, patrioți din întreaga lume se adună la Paris pentru a dezbate provocările cu care se confruntă națiunile noastre:  libertatea de exprimare, workismul, politicile economice și de imigrație, precum și găsirea unor soluții de viitor.

Antreprenorul român Dorin Iacob, politician și realizator TV, a aceptat invitația noastră și va fi unul dintre speakeri.

Prima ediție a Inițiativei pentru Libertate Mondială are loc pe 10 noiembrie, în inima Parisului, și se anunță un eveniment deosebit pentru Europa.

La conferințe vor particpa personalități din America, Europa și alte continente.

Inițiativa pentru Libertatea Mondială își propune să reunească lideri de dreapta din întreaga lume, pentru a crea legături puternice și de durată, pentru a defini priorități comune de interes național și domenii de cooperare și diplomație bilaterală și multilaterală, pentru a promova împărtășirea experiențelor și a atrage. inspirație din ele și să se angajeze în schimburi sincere și constructive, dar și să faciliteze misiuni de cercetare de interes comun între lideri din diferite țări, arată organizatorii. 

Mai multe articole despre:
Dorin Iacob Worldwide Freedom Initiative paris