MENIU

Analistul Dan Pavel, după anunțul candidaturii lui Dăncilă la prezidențiale: "Cascadorii Râsului!"

Analistul Dan Pavel a comentat pe scurt într-o postare pe Facebook, legat de anunțul candidaturii la prezidențiale a liderului PSD, Viorica Dăncilă

"După anunțul oficial al candidaturii prezidențiale a liderului PSD, Viorica Dăncilă, s-a intrat într-o nouă fază a politicii postcomuniste: Cascadorii Rîsului.

Am avut mereu rezerve sau chiar sentimente negative față de cei care au înjurat-o și batjocorit-o - mitocănia este o trăsătură larg răspîndită, partizanatul politic nu permite însă nimănui să jignească pe nimeni și să încalce demnitatea celorlalți - dar acum se pune singură în gura lumii. Protejata lui Liviu Dragnea este prost sfătuită și va fi victima celor care o manipulează.

Cineva care are probleme serioase cu limba română și cu logica trebuie să remedieze în primul rînd aceste defecte, dacă vrea să fie un candidat respectabil. Dar aceste defecte sunt greu de corectat în timp rapid. Iar competența politică nu o dă afară din casă pe VD.", a scris profesorul universitar Dan Pavel.

Viorica Dăncilă va da piept cu Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale. Șefa PSD a fost desemnată candidat la Cotroceni de Biroul Permanent al Partidului. Urmează validarea din Comitetul Executiv, aflat în desfășurare la această oră, și votul final de la congresul programat pe 3 august. Rivala ei, Gabriela Firea, s-a retras din cursă.

Mai multe articole despre:
Dan Pavel Viorica Dăncilă