MENIU

Amintiri din "Epoca de Aur" la Guvern. Ministrul Agriculturii a avut un discurs memorabil

Discurs memorabil, tip "Epoca de Aur", al ministrului Agriculturii la începutul şedinţei de Guvern! Petre Daea a ţinut să anunţe că fermierii vor primi ÎN PREMIERĂ subvenţiile începând cu luna februarie, în timp ce anul trecut s-au acordat în lunile iunie-iulie. 

"Am luat toate masurile organizatorice, masurile tehnice de rationalizare a efortului uman in asa fel incat în data de 1 martie au inceput depunerile de cereri, iar azi, la aceasta ora, prin datele pe care noi le procesam, in Romania s-au depus 6.020 de cereri fata de 2.490 cereri anul trecut toata ziua. Până diseara mai este, sistemul lucrează, oamenii sunt la datorie, proceseaza cererile intr-o deplina... intr-un deplin respect faţă de fermierii români", a spus Daea, la începutul ședinței de Guvern. 

Când premierul Sorin Grindeanu l-a întrebat ”ce se întâmplă la 31 martie”, ministrul Agriculturii a răspuns că pentru el ”ziua este exacta, sarcina de asemenea”.

”Sper ca in 31 martie sa avem numai situatii neclare intre sistem, sistemul de aplicare si situatiile concrete pentru fermierii din Romania”, a mai afirmat Daea. 

 
Mai multe articole despre:
guvern grindeanu daea