MENIU

Ambasadorul Olandei, prima reacție, după declarațiile lui Victor Ponta la adresa soției sale

Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei în România a avut o primă reacție, după ce premierul Victor Ponta a declarat că pentru operația la picior a soției sale, s-a blocat un etaj întreg la Spitatul Univesitar. 

Ambasadorul a evitat să dea un răspuns clar. Întrebat dacă informația prezentată de premier este adevărată, acesta a spus pentru știripesurse.ro: "Verificaţi la spital, vă rog!"

Solicitat să comenteze situaţia creată de declaraţia premierului Victor Ponta, ambasadorul Matthijs van Bonzel a oferit un răspuns.. diplomatic: "Mai bine să nu comentez."

Ovidiu Marincea: Ponta este mincinos! Soția ambasadorului Olandei, tratată ca orice pacient

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, la Antena 3, că a ales să se opereze în Turcia pentru că avea nevoie de ”un pic de linişte” şi pentru că în România ar fi avut un tratament preferenţial, în timp ce acolo a fost tratat ca un pacient obişnuit.

”Ştiau cine sunt, dar şi la noi dacă se operează un prim-ministru din altă ţară nu este acelaşi lucru. Nu am avut camere de luat vederi la intrarea în spital şi nici un tratament special pe care, inevitabil, l-aş fi avut în ţară. Mi-a spus Nicu Bănicioiu că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar. Bănuiesc că pentru mine se blocau două etaje la Spitalul Militar, ori nu am vrut să se întâmple acest lucru”, a afirmat Ponta, spunând că îşi asumă decizia de a se opera în străinătate.