MENIU

Alina Gorghiu: Voi invita echipa lui Cioloș să intre în PNL și să candideze la parlamentare

Copreședintele PNL Alina Gorghiu, a precizat că este gata să atragă în PNL tehnocrați din Cabinetul Dacian Cioloș, dacă și ei doresc să activeze într-un partid politic.

Copreședintele PNL a explicat că le va face o invitație să intre în partid, dacă oamenii lui Dacian Cioloș vor "face o figură frumoasă".

Totodată, Gorghiu a susținut că nu o deranjează să împrospăteze partidul și cu resursă tehnocrată.

"Dacă vor fi oameni în Guvern care să facă o figură frumoasă și să ne placă ca mesaj public, o să le fac o invitație de a intra în PNL și de a candida la parlamentare sau în altă competiție. Nu am deloc nicio rezervă în a împrospăta partidul și cu resursă tehnocrată, dacă și aceștia doresc să continue cariera într-un partid politic", a arătat Gorghiu, prezentă la o dezbatere la Parlament.

Însă, copreședintele PNL Copreședintele PNL a afirmat că există totuși riscul ca echipa guvernamentală să nu performeze.

"Îmi doresc să văd un Guvern Cioloș performant, pentru că există riscul să nu performeze. Cred că nimeni nu își dorește ca acest guvern să nu performeze. Poate mai sunt unii care nu își doresc acest lucru, dar în niciun caz PNL. Noi ne dorim ca, în acest an, acest guvern să fie eficient, care în acest an de tradiție să facă o figură frumoasă, să mențină stabilitatea economică a României, să nu mai vedem aceste frământări sociale, să fie acea punte de legătură între societate și clasa politică. Au existat niște rupturi care trebuie rezolvate", a spus Alina Gorghiu.

Ea a precizat că "un guvern are trei variante: să rateze actul de guvernare, să fie performant și să fie un guvern mediocru", întârind ideea că PNL dorește varianta performanței guvernamentale.

"Nu cred că ne mai permitem să dăm vreun rateu la nivel de executiv, cel puțin în acest an. Este o perioadă grea și de aceea le urez tot succesul din lume", a adăugat liderul liberal.