MENIU

Alina Gorghiu: Nu există niciun fel de problemă cu înregistrarea conducerii PNL

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat că Partidul Național Liberal va contesta decizia Tribunalului București, prin care au fost respinse unele modificări aduse statutului partidului, adăugând că nu există niciun fel de problemă cu înregistrarea conducerii PNL.  

"Nu avem o problemă cu admiterea acțiunii decât în parte. Conducerea partidului și celelalte documente ce atestă desfășurarea lucrărilor adunărilor generale ale partidului, respectiv procesul verbal al congresului extraordinar din data de 27 iunie și procesul verbal al congresului ordinar din 28 iunie 2014, au fost admise și instanța a dispus consemnarea lor în registrul partidelor. Din acest punct de vedere nu există niciun fel de problemă ca atare cu toată desfășurarea congresului și cu înregistrarea conducerii partidului. S-a admis în parte cererea de intervenție a unui intervenient și pe cale de consecință s-a respins cererea formulată de PNL de încuviințare a modificărilor aduse statului PNL", a declarat Alina Gorghiu, potrivit Agerpres.

Totodată, Gorghiu a arătat că PNL va ataca cu apel, în termen de cinci zile de la comunicare, decizia Tribunalului București.

 

Mai multe pe Agerpres.