MENIU

Alina Gorghiu, răspuns neașteptat după ce Ponta a fost audiat la DNA

Alina Gorghiu a postat, pe pagina sa de Facebook, o primă reacție după ce Ponta a fost audiat la DNA, precizând că nu îi face deloc plăcere să vadă un om politic făcând drumuri la DNA, cu atât mai puțin un premier încă în funcție, dar menționează că ”ceea ce i se întâmplă lui Victor Ponta este exact parcursul la care ne așteptam cu toții atunci când a fost pus sub urmărire penală”. 

”Victor Ponta, la DNA” – este titlul dimineții și tema pe care toți ziariștii îmi solicită părerea. Nu-mi face deloc plăcere să văd un om politic făcând drumuri la DNA, cu atât mai puțin, un premier încă în funcție – chiar dacă acest premier nu înțelege că politica nu exclude fair-play-ul. Politica înseamnă adversari, opinii contrare, nu dușmani și campanii de denigrare, la care domnia sa este specialist.

Ceea ce i se întâmplă lui Victor Ponta este exact parcursul la care neașteptam cu toții atunci când a fost pus sub urmărire penală. Vuiesc atât presa internă, cât și cea internațională, PSD dă în clocot, opinia publică este contrariată. Nimeni nu înțelege de ce premierul merge înainte pe un drum închis.

Din păcate, în loc să vorbim despre educație, despre promovabilitatea la Bacalaureat, despre absorbția fondurilor europene, despre starea deplorabilă a administrației publice sau despre regândirea salarizării, vorbim, și azi, despre problemele lui Victor Ponta”, a scris Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.