MENIU

Alina Gorghiu: Scorul PNL, de peste 30%. Duminică, după ora 23.00, vă spunem cu cine facem Guvern

Gorghiu și Cioloș

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, în exclusivitate, la Realitatea Tv, că în opinia sa, PNL va avea un scor de peste 30%, iar în seara alegerilor, în jur de ora 23.00-24.00, PNL va putea să spună cu cine face Guvernul. 

Alina Gorghiu a afirmat că a fost în toate regiunile ţării şi a văzut care sunt dificultăţile din fiecare oraş: 

"Am fost la Craiova, principala tema de la miting a fost nevoia locurilor de muncă, în Dolj este cel mai mare numar de someri, 33 000. Şi asistati sociali care nu au locuri de muncă. Marea problemă a moldovenilor este infrastructura, lipsa de investitori, pe cale de consecinta, nu avem locuri de munca.Este mare birocraţia si povara fiscală în Ardeal, Ardeal este o zona cu locuri de muncă.  În schimb, uitaţi-vă la Teleorman, zone ale PSD, Teleorman este pe primul loc la asistaţi sociali."

Liberala a făcut apoi precizări despre scorul pe care îl va obţine PNL la alegeri, aceasta mizând pe o cifră de peste 30%: 

"Scorul PNL nu a fost vreodata de 40 si ceva. Eu va spun ca subestimati capacitatea PNL, forta PNL stă în faptul că va obţine un scor suficient de bun ca sa dea guvernarea pe care o merită România. In opinia mea va fi un scor care va incepe cu 3 in fata. Va spun doar atat: va avea un scor bun. La locale am obţinut un scor de 32. Nu imi ramane decat sa fiu defensivă în faţa dumneavoastră".

Întreabată de Rareş Bogdan cât crede că va avea PNL în jurul orei 1.00, la numărătoarea parţială, Gorghiu a spus: 

"La ora 23-24, va voi spune cu cine voi face guvernarea.Va fi peste 30% din vot direct".

Mai multe articole despre:
alegeri PNL măsuri PSD decizii măsură Alina Gorghiu