MENIU

Alina Gorghiu cere demisia directorului Ambulanţei Bucureşti, după moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Alina Gorghiu a postat pe pagina sa de Facebook un scurt comentariu, în care cere demisia lui Alis Grasu, directorul Ambulanţei Bucureşti, după ancheta care dezvăluie că Ioan Gyuri Pascu a murit la ora 5, după ce alt medic pe ambulanţa i-a pus un diagnostic la 3 dimineaţa de atac de panică.

"Citesc cu uimire, nici nu mai știu a câta oară, că Ambulanța București ar putea să aibă din nou pe conștiință o moarte. De data asta cea a lui Gyuri Pascu. Cred că e momentul ca directorul să își asume și să demisioneze", a scris Gorghiu, miercuri, pe Facebook.

Ea motivează că sunt "prea multe cazuri, prea multă incompetență, prea multe derobări de responsabilitate".

Managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SABIF) a anunțat miercuri, pentru AGERPRES, că se desfășoară o anchetă internă în urma intervenției care a avut loc luni dimineață la artistul Ioan Gyuri Pascu, care a și decedat.

Ea a adăugat că medicul care s-a deplasat la domiciliul artistului i-a administrat jumătate de fiolă de Diazepam, având în vedere că pacientul nu dormise de trei zile și avea atacuri de panică, iar la aproximativ o oră de la plecarea echipajului s-a înregistrat un nou apel întrucât bărbatul se învinețise și nu mai respira. Alis Grasu a precizat că rezultatul anchetei interne va fi gata în cel mult două zile.

Mai multe articole despre:
0 alegeri PNL măsuri anunţ decizii