MENIU

Alina Gorghiu, atac fără precedent la adresa lui Victor Ponta, după condamnarea lui Dragnea

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a postat pe pagina sa de facebook, o replică dură pentru Victor Ponta, căruia i-a transmis că duce un spectacol ipocrit de jelire națională. Gorghiu a precizat că de fapt, Ponta se bucură de condamnarea lui Liviu Dragnea, întrucât astfel, și-a eliminat unul dintre cei mai puternici adversar la șefia PSD. 

 Iată postarea Alinei Gorghiu:

”Observ că Victor Ponta continuă spectacolul ipocrit de jelire națională a domnului Liviu Dragnea. Am să-i transmit următoarele lucruri:

1.În 2012, eu și PNL credeam sincer că Președintele de atunci era toxic pentru România. Din păcate, stăteam alături de un om la fel de perfid ca Traian Băsescu, care în câteva luni intra descălțat la Cotroceni pentru a semna acorduri de coabitare.
2. Spre deosebire de domnia sa eu nu încerc niciun sentiment de bucurie în privința situației domnului Liviu Dragnea, singurul care putea să îi pună sub semnul întrebării mandatul de președinte al PSD, după ce și-a eliminat toți rivalii.
3. Victor Ponta nu se mulțumește doar cu faptul că a scăpat de un adversar intern, vrea să maximizeze profitul și să asocieze și PNL cu presupusele fapte ale colegului său de partid, care sunt individuale, nu colective”, mai scrie Alina Gorghiu.