MENIU

Alexandru Nazare, candidat la Sectorului 1: Proiectele bune din Sectorul 1 vor fi continuate

Candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 1 la funcția de primar, Alexandru Nazare, susține că în cazul în care va câștiga alegerile va colabora cu toți cei care vor să dezvolte administrația locală.

„De săptămâna viitoare îi voi chema pe toți consilierii partidelor de dreapta să lucrăm la un program de guvernare locala. Îi voi chema pe toți în sala mare a primăriei și e un loc în care cred că vom reuși să punem pe hârtie tot ce este de făcut în sectorul 1”, a precizat Alexandru Nazare la Realitatea TV.

Nazare a precizat că o discuție va avea și cu personalul primăriei. „Îi voi chema inclusiv pe funcționarii primăriei să le spun cum trebuie să se comporte pe timpul administrației Nazare. Sunt oameni care vorbesc pe stradă de atitudinea pe care o au funcționarii. De greutatea cu care se obține un document. Primul lucru va fi să deblochez primăria”, a exemplificat Nazare.

Mai mult acesta spune că are intenția să continue proiectele fezabile pentru dezvoltarea sectorului. „Orice proiect fezabil este un proiect pe care îl voi lua în considerare. Am 10 ani de administrație, atât românescă cât și europeană.  Susțin că toate proiectele bune din sectorul 1 trebuie continuate”,  a mai spus candidatul la Primăria Sectorului 1.