MENIU

Alegeri cu nervi şi înjurături la PNL sector 4: "Scene nedemne de PNL"

Alegeri cu îmbrânceli şi înjurături la PNL sector 4! Susţinătorii celor doi candidaţi s-au certat ca la uşa cortului, la intrarea în sală şi, până la urmă, alegerile au fost amânate.

Într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, fostul co-preşedinte al PNL sector 4 a explicat că se vor organiza noi alegeri cât mai curând şi că incidentele au fost provocate de o "disciplinare excesivă".

"Sunt foarte supărat, niciodată nu s-a întâmplat asta la PNL, nu credeam să văd asemenea scene nedemne la PNL. Au fost şi probleme de organizare, a fost o disciplinare excesivă şi, îmi pare rău să spun, provocată de oameni care nu erau în filială, puşti de 17-18 ani, care cereau buletinele tuturor. Lumea s-a speriat, tensiunea era foarte mare, orgoliile sunt foarte mari şi până la încăierare nu a fost mult.

Acestea alegeri se organizează astfel: cine plăteşte cotizaţiile până pe 7 august face parte din convocator, o listă de persoane care au dreptul să partipe la vot. Nici măcar nu au ajuns să semneze prezenţa din pricina acestor încăierări.

Din punctul meu de vedere, cu cât alegerile vor avea loc mai repede, cu atât mai bine. Domnul Buşoi a avut înţelepciunea să sesizeze situaţia jenantă în care ne-am aflat. Cei doi candidaţi s-au prezentat, şi-au expus programul.

Săptămâna aceasta va trebui să votăm, nu contează câte persoane vor fi prezente. Nu va mai fi condiţia cvorum-ului.", a precizat George-Andrei Creci, fost co-preşedinte PNL sector 4.

Adunarea generală de alegeri a Organizaţiei PNL Sector 4 a fost amânată pentru o săptămână, după ce la şedinţa de marţi au participat doar un sfert din membrii convocaţi pentru a-şi alege preşedintele, pentru această funcţie fiind înscrise două persoane: Radu Carp şi Marius Rogin, scrie news.ro.

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a anunţat că din cei 864 de membri cu drept de vot ai organizaţiei PNL Sector 4 în sală sunt prezenţi doar 227, iar pentru ca alegerile să aibă loc e nevoie ca cel puţin jumătate din numărul membrilor cu drept de vot să fie prezenţi.

”Propunerea mea se să nu treacă foarte mult timp  până la alegeri. Nu va mai conta cvorumul si cei care vor veni îşi vor exercita votul în numele tuturor. Propun sa facem aceasta adunare strict de alegeri luni, la o oră după ce termină toată lumea programul de lucru. (...) După ziua de luni indiferent care din cei doi candidaţi vor câştiga să facă o echipă cu toţi ceilalţi şi să pornim împreună în lupta pentru alegerile parlamentare”, a declarat Cristian Buşoi.

Atât Radu Carp, cât şi Marius Rogin, şi-au început discursul cu scuze faţă de cei prezenţi pentru că alegerile au fost amânate. La speach-urile celor doi candidaţi majoritatea membrilor PNL au plecat, în sală mai fiind aproximativ 100 de persoane.

Mai multe articole despre:
0 scandal îmbrânceli alegeri PNL pnl sector 4