MENIU

ALDE anunță un protocol de colaborare cu M10. M10 dezminte "categoric" informația

Conducerea ALDE a anunțat, joi, semnarea unui protocol de colaborare cu partidul fondat de Monica Macovei, M10. La doar câteva momente după comunicatul de presă al ALDE a sosit însă dezmințirea M10. 

Conducerea Alianței Liberalilor și Democraților a semnat, joi, un acord privind "o viitoare colaborare politică" cu formațiunea M10, reprezentată de către secretarul general al partidului, Ovidiu Simion, informează un comunicat al Departamentului de comunicare ALDE. ''Partidul M10 sprijină candidații ALDE la alegerile parlamentare. Conducerea Alianței Liberalilor și Democraților a semnat, astăzi, un acord privind o viitoare colaborare politică cu formațiunea politică M10, reprezentată de către secretarul general al partidului, Ovidiu Simion. Această colaborare politică parafează înțelegerea dintre cele două partide politice, prin care M10 va sprijini candidații ALDE la viitoarele alegeri parlamentare, care au loc pe 11 decembrie. Alianța Liberalilor și Democraților este reprezentantul cetățenilor în Parlamentul României, care susține drepturile și libertățile cetățenilor, idei ce sunt promovate și de către partidul M10'', se precizează în comunicatul citat.

M10 a dezmințit însă informația și pare să îl acuze pe secretarul general interimar al partidului că a semnat protocolul fără să fie mandatat.

"Conducerea Partidului M10, reprezentata de membrii Biroului Politic National, dezminte categoric informatia din comunicatul ALDE privind vreun acord de colaborare de orice natura cu Paridul M10. In mod evident, nu vom sustine nici un candidat ALDE la alegeri. Ne exprimam surprinderea ca astfel de minciuni si dezinformari sunt promovate de ALDE. Membrii partidului strang in acest moment semnaturi numai pentru M10. Daca se va confirma faptul ca secretarul general interimar al M10 a angajat Partidul fara mandat de la BPN, acesta va suporta consecintele, fiind sanctionat conform prevederilor Statutului Partidului M10", anunță M10 pe pagina de Facebook. 

Mai multe articole despre:
Monica Macovei ALDE M10