MENIU

Adrian Năstase: "Iohannis a preluat tema mea principală de campanie, de la alegerile din 2004"

Adrian Năstase susține că președintele Klaus Iohannis i-a preluat tema de campanie folosită la alegerile prezidențiale din 2004.

 

Fostul premier al României a declarat că tema e nepotrivită pentru Iohannis, însă se simte măgulit că, după atâția ani, un candidat preia tema sa.

Adrian Năstase susține că președintele Klaus Iohannis i-a preluat tema de campanie folosită la alegerile prezidențiale din 2004. Fostul premier al României a vorbit despre acest subiect, duminică, la Antena 3, unde a declarat că tema e nepotrivită pentru Iohannis, însă se simte măgulit că, după atâția ani, un candidat preia tema sa.

(...) Ceea ce e ciudat pentru mine că, după 5 ani, după o perioadă foarte complicată, pentru al doilea mandat, Iohannis vine și ne propune o Românie normală, în timp ce toate tricourile din jurul lui vorbesc despre o Românie altfel”, a declarat, la Antena3, Adrian Năstase. 

„Consider însă că este o temă nepotrivită pentru Iohannis, i se potrivea mai bine premierului Dăncilă", a mai spus Adrian Năstase.

 

Mai multe articole despre:
Antena 3 andrian nastase