MENIU

Abuz. 2 parlamentari USR, declaraţii de presă la intrarea în Parlament. Presa n-a avut acces la grup

Doi parlamentari USR au susţinut vineri o conferinţă de presă referitoare la priorităţile legislative ale formaţiunii în holul de la intrarea din Palatul Parlamentului, în condiţiile în care reprezentanţii presei nu au fost lăsaţi să intre la grupul parlamentar, unde avea loc evenimentul, scrie Agerpres.

Cu toate că cei doi parlamentari au venit la intrarea în Palatul Parlamentului pentru a facilita accesul presei, acesta nu a fost permis. În aceste condiţii, senatoarea Florina Presada şi deputatul Cornel Zainea şi-au exprimat nemulţumirea faţă de această situaţie şi consideră că totul are o legătură cu întâlnirea dintre preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda, şi George Maior, aflată la acea oră în desfăşurare.

„Am venit astăzi la Parlament, pentru că ne dorim să susţinem o conferinţă de presă, ne-am dorit să o susţinem în cadrul grupului parlamentar al USR despre priorităţile legislative ale Uniunii în noua sesiune parlamentară. Asistăm, din păcate, la un nou abuz al puterii, care conduce serviciile administrative ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, presa nu a fost lăsată să intre până la grupul parlamentar, invocându-se faptul că nu există activitate parlamentară în acest moment în cadrul Camerei Deputaţilor şi Senatului. Acest lucru nu este adevărat, în acest moment este în desfăşurare o şedinţă a Comisiei pentru controlul activităţii SRI şi în afară de asta faptul că noi avem o activitate la grupul parlamentar înseamnă că există activitate parlamentară”, a afirmat Florina Presadă, potrivit Agerpres.

Mai multe articole despre:
0 măsuri guvern USR anunţ decizii Florina Presada