MENIU

17 primari PDL vor să treacă la PSD

Mai mulţi primari PDL, din localităţi ale judeţului Dâmboviţa, şi-au anunţat intenţia de a pleca de la PDL la PSD, în perioada prevăzută de OUG 55, care le dă posibilitatea să treacă de la un partid la altul, fără a-şi pierde mandatul, mulţi dintre aceştia participând, de altfel, de mai multă vreme la acţiuni politice ale social-democraţilor.

Intenţia a fost anunţată de preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, potrivit căruia mai mulţi consilieri locali, consilieri judeţeni, viceprimari, dar şi 17 primari din Dâmboviţa se gândesc să se înscrie în PSD, precizând, totodată, că aleşii locali nu s-au înscris, încă, oficial, dar că participă la acţiuni politice ale PSD de mai mult timp, potrivit Mediafax.

”În urmă cu un an şi jumătate mai mulţi primari din Partidul Democrat Liberal au declarat că se alătură echipei pe care o am eu la nivelul judeţului, echipa Partidului Social Democrat, şi au participat la activităţi de natură politică sau administrativă în judeţ. La momentul acesta nu există nici un primar din PDL care să se fi înscris oficial, pentru că toţi au aşteptat actul normativ care a fost publicat în cursul zilei de ieri (marţi – n.r.). Dar sunt 17 primari care şi-au reafirmat intenţia de a se alătura Partidului Social Democrat şi am declarat public că-i primesc şi că-i primim în PSD pe toţi cei care cred că drumul lor politic este alături de noi. În sensul ăsta am fost contactat şi de viceprimari şi de consilieri locali şi procesul este în derulare” a afirmat Adrian Ţuţuianu.

 

Mai multe pe Mediafax.