MENIU

10 august, confiscat de politicieni! Iohannis strânge semnături în Piața Universității VIDEO

10 august are o altă semnificație pentru liberali. Asta pentru că simbolic, PNL demarează campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis, la prezidențiale.

ORA 11.30: Președintele a ajuns în Piața Universității și s-a fotografia cu oamenii.

"PNL este foarte hotărât să facă o acțiune ca lumea. Sper să ajungem cel puțin la numărul de semnături din 2014. Vă mulțumesc tuturor celor care veți semna pentru mine. Sunt în piața Universității împreună cu voi și mă bucur.", a spus Iohannis. 

Iohannis, despre incidentele din 10 august. "Să vedem cine a dat comandă politică"

ORA 12. DECLARAȚII IOHANNIS

  • Am început astăzi cu PNL campania de strângere a semnăturilor. Sper să vină cât mai mulți români și să semneze pentru candidatura mea. Am nevoie de acest semnal din partea românilor. Eu vreau să continuăm împreună. Pentru că împreună trebuie se resetăm statul roman.
  • PSD a adus Romania in prag de esec si asa nu se mai poate, trebuie sa resetam tot.
  • Sunt convins ca dupa alegerile parlamentare, voi coagula o echipa puternica din PNL si alte partide sa facem Romania normala, Romania bine.
  • Este 10 august. Acum 1 an s-a întâmplat ceva frumos, românii au venit să demontreze pașnic, după aceea am intrat într-una din marile tragedii post-decembriste
  • Guvernul PSD si-a atacat proprii cetateni cu gaze lacromogene.
  • Cetatenii au fost atacati de guvernul Romaniei. Eu nu imi doresc să se mai intample asa ceva. Imi doresc tare mult ca astăzi are loc o manifestare de comerare a anului trecut să fie frumoasa si sper ca Guvernul să se abtina de la actiuni de forta. În rest, intram in campanie electorala.


Campania de strângere de semnături pentru Iohannis a fost lansată sâmbătă de Partidul Naţional Liberal.

În Piaţa Universităţii se află liderul PNL, Ludovic Orban, europarlamentarul Rareş Bogdan, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, preşedinţii organizaţiilor de sector din Capitală, alţi lideri ai partidului, dar şi voluntari.

Aproape 200 de persoane sunt în zonă, cu bannere pe care sunt inscripţionate mesajele "Pentru o Românie normală" şi "Iohannis, preşedintele meu". 

Mai multe articole despre:
Klaus Iohannis