MENIU

10 ani pierduți. Mandatele lui Traian Băsescu, analizate de Octavian Hoandră și Cozmin Gușă

<p>Traian Băsescu</p>

Jurnalistul Octavian Hoandră este de părere că Traian Băsescu nu mai are cum să apere timpul petrecut în fruntea ţării, aşa cum spune că îşi doreşte fostul preşedinte. Mai mult, jurnalistul spune că cele două mandate trebuie analizate de specialişti, pentru ca un om precum Traian Băsescu să nu mai ajungă la Cotroceni. 

"El a fost din pacate 10 ani președintele acestei tari si asta se vede acum. El nu mai are ce apăra. Daca ar fi avut ceva de făcut ar fi facut in acesti 10 ani. Ce e ingrijorător e ca domnia sa nici acum nu isi da seama ce deserviciu a facut acestui popor", a declarat Octavian Hoandră la Realitatea TV.

Consultantul politic Cozmin Guşă a explicat de ce afirmaţiile lui Traian Băsescu referitoare la mandatele de preşedinte sunt eronate.

"Mandatele nu sunt ale lui Basescu, sunt ale României, sunt 10 ani din viata mea si a ta, si a telespectatorilor", a spus consultantul.

Jurnalistul Octavian Hoandră a avut şi o replică pentru apropiaţii fostului preşedinte, care susţin că mandatele lui Traian Băsescu au şi părţi bune, şi părţi rele.

"Cred ca e o abordare gresita si ca acesti 10 ani au fost pentru România pierduti iremediabil. Și mai cred din convorbirile pe care le am cu filosofi, cu alți oameni de cultură ca pentru a sterge urma acestor mandate nefaste e nevoie de mai mult de 15 ani", a spus Hoandră.

Jurnalistul este de părere că cei 10 ani petrecuţi de Traian Băsescu în fruntea statului ar trebui analizaţi foarte atent de o echipă de specialişti.

"Un grup de profesori universitari, filosofi, economiști, ar trebui sa se adune si sa analizeze fiecare miscare a lui Traian Băsescu pentru un singur motiv: acest lucru si acest fel de om in fruntea statului român sa nu mai poata exista niciodadă in România", a mai spus Hoandră.