MENIU

VOCEA ROMÂNIEI. Imagini din culise. Cum arată Loredana? INCREDIBIL

<p>LOREDANA</p>
Loredana

VOCEA ROMÂNIEI. Loredana dovedește încă o dată, dacă mai era nevoie, că are un trup de invidiat la cei 45 de ani ai săi. Jurata de la Vocea României a optat pentru o ținută extrem de sexy în seara aceasta.

VOCEA ROMÂNIEI. Loredana este cu adevărat o apariție! Una extrem de sexy! Asta va observa cu siguranță și publicul emisiunii-concurs ”Vocea României”, scrie Libertatea.ro.

Surprinsă în culise, cu câteva minute înainte de a intra în direct, Loredana arăta impecabil. Într-o ținută de scenă neagră, cu un corset transparent ce-i scoate în evidență bustul proeminent, jurata va capta și de data aceasta atenția fanilor, mai ales a celor de sex masculin.

VOCEA ROMÂNIEI. Surprize mari la prima ediție LIVE VOCEA ROMÂNIEI

VOCEA ROMÂNIEI.Telespectatorii sunt asteptati in aceasta seara sa ia parte la concertul cu cel mai mare public din Romania, unde li se promite si de aceasta data un show de exceptie! Scena se va transforma pentru fiecare concurent, iar emotiile transmise de ei vor fi puse in valoare de incredibilul spectacolul de lumini si sunet.

VOCEA ROMÂNIEI. Smiley, un etalon de veselie si voie buna spera sa castige anul acesta marele trofeu si este convins ca Vocea Romaniei se afla in echipa lui, potrivit vocearomaniei.protv.ro.

In schimb, pentru Tudor Chirila, marele trofeu nu este un scop in sine, ci isi doreste ca, indiferent din ce echipa va fi marele castigator, Vocea Romaniei sa fie rock.

SMILEY, dezvăluiri picante din culisele Vocii României

Prezent, joi seara, la petrecerea organizată de casa de discuri Roton cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate, Smiley, mai binedispus ca niciodată, a petrecut alături de prieteni dragi şi s-a lăsat fotografiat alături de fani.

Artistul a acordat, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, un interviu în care a vorbit despre modul în care va decurge acţiunea show-ului în cadrul căruia este jurat, "Vocea României". "Am o echipă extrem de bună, sunt nişte oameni foarte echilibraţi la nivel vocal şi ca performanţă, ca şi personaje. Sunt oameni care au nişte poveşti foarte frumoase de viaţă, care merită să fie împărtăşite prin muzică", a spus el.
 
Mai multe, pe ziarulring.ro.
 
 
Mai multe articole despre:
Loredana ţinută Vocea României