MENIU

Veste teribilă pentru Oana Zăvoranu. Mama sa, internată la Terapie Intensivă, se luptă pentru viaţă

Oana Zăvoranu şi mama sa, Marioara

Internata de cateva zile la Spitalul Fundeni, unde a ajuns intr-o stare care s-a acutizat de la ceas de ceas, mama Oanei Zavoranu se afla in prezent la limita fina dintre viata si moarte, medicii aratandu-se rezervati in privinta sa.

Intubata, alimentata prin perfuzii si conectata la aparatura din sectia de Terapie Intensiva, unde se da batalia pentru viata, si cu corpul sustinut doar de un singur rinichi care functioneaza la capacitate de 10%, Marioara Zăvoranu se luptă pentru viaţa sa. Fiica sa speră ca starea sa se mai amelioreze putin, cat sa poata sa fie deplasabila si fiica sa sa o duca la o clinica din strainatate. Momentan, insa, acest lucru nu este posibil, din cauza problemelor renale si a complicatiilor cauzate de diabet, scrie wowbiz.ro.

Contactata telefonic, Oana Zavoranu a avut o singura rugaminte anuntand ca ingheata relatiile cu presa. "Am decis sa nu mai dau declaratii. Fiecare e liber sa scrie ce crede de cuvinta. Cer doar sa-mi fie respectat sufletul, atat. In rest, din acest moment si pentru ca s-au scris atat de multe rautati despre mine in aceste clipe, comunicarea mea cu presa va fi zero! Sunt momente in viata in care titlurile de ziar lovesc nemilos. Nu putem sa facem show si balet cand e vorba de viata unui om. Am inteles ca am o cruce grea de dus in tara asta. Eu sunt fata rea, personajul negativ caruia toata lumea ii va intoarce vorbele. Oare cer prea mult daca cer respect in acest moment?!" a declarat Oana Zavoranu pentru sursa citată.

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu marioara Zavoranu