MENIU

Veste mare de la o vedetă: este însărcinată a treia oară! Cum a făcut anunţul

A rămas însărcinată de 5 ori. După 60 de ani, a găsit un bilet ascuns în biroul tatălui. A îngheţat!

Cunoscuta cântăreaţă Antonia a postat pe contul personal de Facebook o fotografie prin care lasă să se înţeleagă că este însărcinată din nou.

Vedeta în vârstă de 27 de ani a publicat pe reţeaua de socializare o poză cu fiul ei şi al lui Alex Velea, Dominic, în care micuţul poartă un costumaş cu mesajul: "Baby brother soon", adică "Frăţior în curând".

Deşi nu a oferit nicio explicaţie în legătură cu respectiva fotografie, care a fost redistribuită şi de Alex Velea, este de înţeles că Antonia este însărcinată din nou.

Fanii au reacţionat imediat, extrem de entuziasmaţi de veste: "Felicităr! Nici nu-mi găsesc cuvintele!", i-a transmis o fană. "Bravo, te felicit! Sunt aţa de fericită, zici că o să am eu un frăţior sau o surioară.(...) Mă bucur mult! Sarcină uşoară!, a adăugat altcineva.

Imaginea a adunat aproape 40.000 de Like-uri în doar primele două ore de la publicare.

Antonia a devenit mamă pentru prima dată în august 2010, după ce născut o fetiţă, Maya Rosaria Castellano. Relaţia vedetei cu tatăl copilului, Vincenzo Castellano, nu a rezistat însă.

Cel de-al doilea copil a cântăreţei a venit pe lume pe 27 decembrie 2014. Micuţul Dominic este fiul său şi al lui Alex Velea.