MENIU

Vedeta TVH, Teodora Drăgoi Pop, a recunoscut: “Trebuie să încep neaparat tratamentele”

Teodora Drăgoi Pop a vizitat Centrul de Estetică Hipocrat unde și-a făcut o evaluare cu aparatul de diagnosticare TANITA, care măsoară grăsimea corporală, masa musculară și apa totală din corp. Teodora a fost consultată apoi si cu aparatul de diagnosticare facială Ionto-Scope APM 100, care măsoară conținutul de melanină, ridurile, petele și dimensiunea porilor. 

 "M-am bucurat că am avut ocazia să fac această evaluare. Am aflat că două kilograme de grăsime trebuie să le transform în masă musculară. În rest sunt ok. Dar voi începe neapărat tratamente aici pentru întreținere corporalâ și pentru ten. De asemenea am să-mi invit și prietenele, pentru că evaluările la cele două aparate extraordinare sunt gratuite, la Centrul de Estetică Hipocrat", a povestit Teodora Drăgoi Pop

Vedeta postului de televiziune TVH, Teodora Drăgoi Pop, este exemplul perfect al femeii realizate atât profesional dar mai ales personal. În ziua în care a împlinit 23 de ani, Teodora s-a măritat cu dragostea vieții sale, baritonul Daniel Pop

Întrebată dacă soțul ei, Daniel Pop, a avut prejudecăți sau griji cu privire la domeniul în care lucrează, showbiz-ul și programul încărcat, Teodora a răspuns ferm: 
“Soţul meu nu prea a avut timp pentru a se gândi la prejudecăţi sau griji, pentru că la șapte luni după ce ne-am cunoscut, ne-am căsătorit! Programul este aşa cum ni-l facem: sunt zile mai încărcate, zile mai lejere, zile în care ne dorim să stăm mai mult timp împreună sau zile în care ne dorim să stăm poate şi singuri, fiecare cu ideile lui, cu gândurile lui.”

Mai multe articole despre:
Hipocrat