MENIU

VEDETĂ de TOP de la Hollywood, scene de SEX REAL într-un nou film

Reese Witherspoon

"Blonda de la Drept" isi strica imaginea de fata cuminte ! In noul sau film, Reese Witherspoon a insistat sa faca sex cu adevarat, scrie ziarul german “Bild”.

Actrita Reese Witherspoon a facut dezvaluiri incendiare pentru revista americana „Vogue“ despre noul sau film „Wild“. Ea a spus ca, in timpul turnarii scenelor erotice, a insistat sa faca sex de-adevaratelea.

Filmul regizorului Jean-Marc Vallée se bazeaza pe memoriile scriitoarei Cheryl Stayed, care, dupa moartea mamei sale, a pornit de una singura intr-o drumetie cu scopul de autoregasire pe ruta „Pacific Crest Trail“. Conform scenariului, Reese trebuia sa se injecteze cu heroina si sa aiba mai multe aventuri de o noapte. In timpul filmarilor desigur ca actrita nu a  consumat heroina, insa sexul a fost pe bune.

“Am dorit ca sa fie ceva real si autentic“, a spus Witherspoon in cadrul interviului pentru revista „Vogue“, scrie click.ro. Potrivit revistei americane, actrita care in anul 1991 a atins culmile succesului cu filmul „Omul din Luna“, si-a angajat personal un hipnotizator pentru a o ajuta sa-si tina emotiile in frau in timpul scenelor de sex.