MENIU

VEDETĂ de la Hollywood, INTERNATĂ după un STOP CARDIO-RESPIRATOR. Familia: "Rugaţi-vă pentru ea!"

Joan Rivers, înainte şi după operaţiile estetice
Joan Rivers arată la 77 de ani ca la 20 / Foto: timeslive.co.za

Actriţa americană Joan Rivers a fost transportată de urgenţă la spital, joi, din cauza unui stop cardio-respirator, însă în prezent starea sa de sănătate este bună.

Joan Rivers, celebră în Statele Unite pentru stilul său direct, acid şi autoironic, este în prezent internată la Mount Sinai Hospital din New York.

Fiica vedetei, Melissa, a anunţat, joi, că actriţa "se odihneşte confortabil" şi a mulţumit tuturor pentru sprijinul oferit mamei sale.

Aceasta nu a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Joan Rivers, în vârstă de 81 de ani, care a fost internată iniţial în clinica Yorkville Endoscopy pentru o intervenţie la corzile vocale. În timpul acestei intervenţii, care a avut loc joi, actriţa ar fi încetat să respire, potrivit mai multor relatări din presa americană.

Potrivit unui purtător de cuvânt al pompierilor din New York, o persoană aflată în stop cardio-respirator a fost transportată de la clinica Yorkville Endoscopy la spitalul Mount Sinai, în urma unui apel de urgenţă primit la ora locală 9:40 (16:40, ora României, n.r).

Mai multe articole despre:
operaţie joan rivers stop cardio respirator