MENIU

Un nou potențial moștenitor al lui Prince își face apariția

<p>Un nou potențial moștenitor al lui Prince &icirc;și face apariția</p>

Un avocat a dezvăluit vineri existența unei nou potențial moștenitor al uriașei averi a lui Prince: este vorba de nepoata unui frate vitreg al artistului, decedat în urmă cu mai mulți ani, relatează AFP.

Legendarul artist dispărut subit la vârsta de 57 de ani nu avea copii și nu a lăsat testament. Un mandatar a fost însărcinat cu administrarea averii în așteptarea clarificării ordinii la succesiunea lui Prince.

Șase persoane ar putea avea drepturi la moștenire: sora lui Prince, Tyka Nelson, și cinci surori sau frați vitregi (Lorna Nelson, Norrine Nelson, Sharon Nelson, Duane Nelson și John R. Nelson).

Unul dintre aceștia, Duane Nelson, s-a ocupat o perioadă de asigurarea securității artistului înainte de a fi concediat. Nelson a murit în 2011, a explicat avocatul Michael Padden, într-o scrisoare trimisă judecătorului care se ocupă de acest dosar.

Padden îl reprezintă pe fiul lui Duane Nelson, decedat la rândul său, dar care a avut o fiică cu o femeie cu care nu a fost căsătorit. Avocatul nu a fost în măsură să contacteze femeia, identificată cu inițialele J.H., a cărei fiică este minoră.

Fiica ei ar putea fi moștenitoarea legitimă a unei averi estimată potențial "la sute de milioane de dolari".

Mai multe articole despre:
moştenitor Prince