MENIU

Un fost iepuraş Playboy a decedat la 34 de ani. Medicii au descoperit la autopsie un lucru şocant

Celebru model Playboy şi star al reţelelor de socializare Katie May a murit subit la doar 34 de ani. Vestea i-a întristat şi în acelaşi timp şocat pe fanii vedetei pentru că femeia părea perfect sănătoasă.

Conform site-ului TMZ, rezultatele autopsiei, date publicităţii joi, au scos la iveală un detaliu şocant. Femeia a fost ucisă, printr-o manevră greşită, chiar de chiropractorul la care apelase pentru rezolvarea unei afecţiuni în zona gâtului.

Mai concret, chiropractorul i-a rupt o arteră întrerupând fluxul sangvin către creier şi provocându-i un accident vascular cerebral mortal. Katie a plecat dintre noi la începutul lui 2016, dar până în acest moment nu s-a spus în mod oficial care este cauza decesului, moartea ei fii considerată un accident.


Katie May s-a născut în Pittsburgh, Pennsylvania, dar s-a mutat la Los Angeles pentru a-şi dezvolta o carieră în modelling. O abilă femeie de afaceri, care a lucrat în domeniul Relaţiilor Publice (PR), Katie May şi-a lansat şi o carieră de succes în modelling. Katie era mama unei fetiţe de şapte ani.

OFERTE FOARTE BUNE LA eMAG! LE POTI CONSULTA AICI!!!

Mai multe articole despre:
iepuraş Playboy katie may regina snapchat