MENIU

Un celebru actor american a murit în braţele mamei lui. Starul avea doar 40 de ani

Doliu la Hollywood

Actorul american Nathaniel Marston a murit miercuri, la vârsta de 40 de ani, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Vestea morţii lui Nathaniel Martson fost făcută publică de mama artistului, care a publicat pe contul său de Facebook un mesaj cutremurător.

"Iubitul şi bunul meu fiu, Nathaniel Martston, care a luptat din greu până noaptea trecută, nu a mai putut continua din cauza rănilor extrem de grave şi devastatoare", a scris femeia pe reţeau de socializare. "Nathaniel s-a stins în pace, în braţele mele", a adăugat ea.

Nathaniel Marston a fost victima unui accident rutier petrecut pe 30 octombrie. De atunci, actorul s-a aflat internat în spital, în stare critică.

Potrivit primelor date ale anchetei desfăşurate de poliţişti, Marston nu purta centura de siguranţă în momentul producerii accidentului şi, cel mai probabil, a adormit la volan. Starul nu consumase băuturi alcoolice sau droguri.

Nathaniel Marston a jucat de-a lungul vremii în mai multe lungmetraje şi seriale de televiziune, printre care "Matt Waters", "Love Is All There Is", "As The World Turn", "Onel Life to Live", "Castle", "Blue Bloods" şi "Walk a Mile in My Pradas".