MENIU

Uite ce mesaj le-a transmis Antonia criticilor săi!

Antonia şi Alex Velea

Cantareata Antonia a incercat sa fie cat mai discreta in ceea ce priveste viata ei personala. Chiar daca se zvonea de mai mult timp ca ar avea o relatie cu Alex Velea, artista a recunoscut legatura dintre ei abia acum cateva saptamani, cand a anuntat ca este si insarcinata.

Imediat dupa aceste dezvaluiri, au inceput si criticile. Presa si multi dintre fanii ei au acuzat-o pe Antonia pentru alegerile sale personale. Satula de critici insa, cantareata le-a transmis acestora un mesaj prin intermediul paginii sale personale de Facebook.

"She's been down and out/ She's been wrote about/ She's been talked about, constantly.../ She's been up and down/ She's been pushed around/ She has no regrets/ She accepts the past/ All these things they helped to make ‘SHE'/ She's been lost and found/ And she's still around/ There's a reason for everything...", a scris vedeta alaturi de fotografie in care apare la mare, pe o stanca.

Chiar daca mesajul este scris la persoana a doua, se poate intelege foarte clar ca versurile postate de Antonia fac referire la viata ei: "A fost la pamant si scoasa din joc/ S-a tot vorbit despre ea, in mod constant/ A fost sus, a fost jos/ A fost data la o parte/ Dar ea nu are niciun regret/ Ea accepta trecutul/ Toate lucrurile care s-au intamplat au construit-o pe"EA"/ A fost pierduta, dar regasita/ Si inca se mai afla prin preajma/ Toate se intampla cu un scop".

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.