MENIU

Uite ce familie frumoasa are Mihai Calin!

Mihai Călin

Pe Mihai Calin il stie toata lumea, de la emisiunile TV, de la teatru sau din filme, iar acum este prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”, de la Kanal D.

Putina lume stie ca actorul este casatorit de 11 ani cu o coregrafa, cei doi avand impreuna si un baietel. Mihai Calin a povestit ca momentul in care a vazut-o pentru prima data pe Silvia, cea care i-a devenit apoi sotie, pare desprins dintr-un film de comedie. A vazut-o intr-un restaurant si nu si-a mai putut lua ochii de la ea. “Era la masa cu altcineva, iar eu ma holbam, pur si simplu. Nu-mi puteam lua ochii de la ea! Mai tarziu, cand ne-am imprietenit, mi-a spus ca a comentat cu respectivul, care era doar un amic de-al ei: “Uite-l pe ala de la televizor (Mihai avea emisiune la un alt post TV), cum se holbeaza la mine!”.

Dupa vreo jumatate de an a cunoscut-o pe Silvia, care era studenta la Coregrafie. “Eu eram asistent la Facultatea de Teatru. Atunci am cunoscut-o pe Silvia, ea fiind studenta la Coregrafie, care e o sectie in cadrul Facultatii de Teatru. Ne-am vazut, ne-am placut…"

Vezi intreg interviul si mai multe imagini pe wowbiz.ro!

Mai multe articole despre:
prezentator TV Mihai Călin