MENIU

Toată lumea îl ştie din comediile în care a jucat. Acum, Steve Martin face asta

Actorul american Steve Martin pregăteşte lansare celui de-al doilea album muzical din carieră. Discul "So Familiar" a fost realizat împreună cu Edie Brickell, soţia lui Paul Simon.

Actorul american de comedie Steve Martin va lansa un al doilea album muzical, realizat în colaborare cu Edie Brickell, soţia celebrului Paul Simon. Discul intitulat “So Familiar” va fi lansat în luna octombrie a acestui an, scrie contactmusic.com.

“Cred că este o continuare logică a primului album, dar, în acelaşi timp, este diferit din multe puncte de vedere”, a explicat artistul în vârstă de 70 de ani.

Pentru înregistrarea pieselor de pe viitorul album, Martin a cântat la banjo, în vreme ce Brickell şi-a pus la dispoziţie vocea.

“Cred că vocea lui Eddie sună foarte frumos alături de aranjamentele muzicale şi îmi place foarte mult cum sună şi banjo-ul. Peter (Peter Asher, producătorul albumului, n. red) a avut o viziune specială pentru aceste înregistrări şi a venit cu nişte idei minunate”, a mai spus actorul.

Discul mai beneficiază şi de câţiva artişti invitaţi, printre care Bela Fleck, Victoria Asher, Mike Einziger şi Geoff Zanelli.

Steve Martin şi Eddie Brickel au mai lucrat împreună şi la primul album din cariera actorului, “Love Has Come for You”, lansat în 2013, dar şi la punerea în scenă a musical-ului “Bright Star”, care a avut premiera în urmă cu 14 ani.