MENIU

Surpriză: ce a apărut pe contul de Instagram al Rihannei, imediat după concertul de la Bucureşti

Chiar după ce show-ul mult aşteptat al Rihannei a luat sfârşit, artista şi-a deschis telefonul şi a făcut o postare pe contul său de Instagram dedicată publicului care a mers la concert.

Rihanna a avut duminică seară un concert de senzaţie care s-a ţinut în Piaţa Constituţiei în Bucureşti. Imediat după ce a coborât de pe scenă, artista a făcut o postare pe contul său oficial de de Instagram.

"Riri", aşa cum e alintată de fanii săi, a postat o filmare de la concert în care cânta melodia "Stay", o melodie sugestivă pentru ce a scris alături de filmuleţ.

"Bucureşti, mulţumesc pentru una dintre cele mai tari nopţi pe care le-am avut pe scenă! Sunteţi cei mai tari!", a scris artista lângă clip. În plus, acesta nu este singurul gest pe care l-a făcut. Imediat după această postare a mai încărcat filmuleţe surprinse în concert, scrie spynews.ro.

Chiar dacă ei i-a plăcut mult România, nu toţi au fost încântaţi de prezenţa ei pe scenă. Chiar dacă preţul biletelor a fost pe măsura aşteptărilor fanilior, aceştia s-au arătat nemulţumiţi.

"Mult playback. Zece minute de beznă în care ecranele din dreptul scenei au fost moarte. Trebuia să ţină de la 9 la 11. A urcat pe scenă la 9.30 şi a plecat la 11 fără un sfert. Piesele au fost cântate pe trei sferturi, parcă nu avea răbdare să le termine. Acustica sub orice critică. Sunetul se auzea din două surse desincronizate. Nu se înţelegea nimic când vorbea. Concluzia? Mai bine stăteam acasă", a scris cineva.