MENIU

SURPRIZA ANULUI: Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu, din nou împreună? Ce îi dă de gol

<p>Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu</p>

Au trecut cateva luni bune de la momentul in care Cristian Boureanu si Valentina Pelinel si-au anuntat divortul.

La momentul in care au divortat, s-au vehiculat doua posibile cauze ale separarii: o presupusa relatie a Velntinei cu Cristi Borcea si o intelegere cauzata de situatia financiara extrem de complicata a politicianului, care are mai multe imobile in executare silita din cauza unor credite neacoperite.

Surpriza vine odata dintr-o hartie oficiala prin care un executor judecatoresc scoate la licitatie un imobil din sectorul 3, care apartine celor doi fosti soti. Atat Valentina cat si Cristi apar acum figurand la aceeasi adresa, un apartament din sectorul 6. Respectivul apartament ar apartine Valentinei inca dinaintea casatoriei cu Boureanu, tocmai de aceea nu este in pericol sa fie executat, scrie wowbiz.ro.

Un alt amanunt interesant este ca Boureanu a fost in vacanta la New York la inceputul lunii septembrie. Intamplator sau nu, fosta lui sotie detine un apartament si in metropola americana, de pe vremea cand lucra ca model. Pe vremea cand erau casatoriti, Pelinel si Boreanu petreceau aici toate vacantele.

Pana acum, nici Cristi si nici Valentina nu au explicat foarte clar motivele pentru care au divortat. Singurul lucru pe care l-au invocat a fost distanta, dupa ce la inceputul anului Pelinel a ales Statele Unite pentru a se recupera dupa un accident destul de serios la picior. Cei doi au stat separati aproape trei luni, dupa care au anuntat ca se vor desparti.