MENIU

Stela Popescu arată impecabil la 78 de ani!

Stela Popescu

Actrita este considerata de multi compatrioti de-ai ei un fenomen! Si pe buna dreptate daca analizam aparitiile stralucitoare de la evenimentele cu staif, dar si energia si determinarea de care da dovada la venerabila varsta de 78 de ani.

Vedeta este un etalon de eleganta, acorda o atentie deosebita siluetei, este mereu coafata si machiata, si rareori iese din casa fara tocuri.  Cum era de asteptat, aspectul fizic al actritei starneste admiratia domnilor si doamnelor deopotriva si majoritatea celor cu care intra in contact o intreaba care sunt secretele tineretii fara batranete, scrie Kanald.ro.

"Pana in urma cu patru-cinci ani am mers la sala, dar acum imi este mai comod sa ma duc la masaj electronic si sa slabesc in partile care ma intereseaza. Nu prea mananc dulciuri, nu-mi pun zahar in ceaiuri, consum paine foarte rar si evit grasimile. Iar in ceea ce priveste tenul, despre care sunt des intrebata, am grija sa nu ma culc niciodata machiata si sa ma cremuiesc corect, de jos in sus", a spus partenera de scena a lui Alexandru Arsinel.
Mai multe articole despre:
vedeta Stela Popescu Alexandru Arşinel